Rygnestadtunet

Partnerbedrifter i Visit Setesdal pr 05. september 2023

Setesdal spelemanslag Setesdal spelemanslag har som føremål å samle spelemenn, kvedarar, dansarar og andre interesserte for å dyrke og ta vare på folkemusikk og dansetradisjoner i Setesdal. dei har fokus på opplæring i spel, kveding og dans. 

Hovden Alpin Overnatting Utleige av overnattingsstader Hotell/Leiligheter/Hytter.

Hovden Aktiv Hovden aktiv tilbyr utandørs sommar og vinteropplevingar i Hovden Alpinsenter.

Ljosland Skisenter Ljosland Skisenter ligg i Åseral Kommune snaue to timars køyring frå Kristiansand.

Hovden Sport Midt i Hovden sentrum ligg Hovdens eldste sportsbutikk, med meir enn 40 års erfaring frå Hovden. Her finst eit godt utval innan sports- og friluftsutstyr.

Knut Hovet Installasjoner Har brei erfaring frå elektrobransjen, og hjelper deg gjerne med både store og små oppdrag.

Høyt og Vilt Villmarksdagane Høyt og Vilt er eit flott utandørs event, der du kan oppleva ein unik kombinasjon av jakt, fiske og villmark.

Fjellgarden Hovden Fjellgarden Hovden øvst i Setesdal har lange tradisjonar innan fjellandbruk og gardsturisme.

Haukeli Husky Hundekøyring /husky tour – ei ekte villmarksoppleving. Me tilbyr aktivitetar, turar med hundespann og overnatting nær Rauland, Haukeli og Hovden.

Setesdal Folkehøgskule Me utviklar sjølvstendige menneske gjennom opplevingar og fysisk aktivitet i eit positivt sosialt felleskap.

Eikerapen Gjestegard Eikerapen Gjestegard tilbyr overnatting og aktiviteter heile året. Turar i fjell, landskapet, badeplassar, alpinbakkar, og flotte fiskevatn for å nevne nokre av dei nærliggande aktivitetane.

 

Risdal Touringn Risdal Touring tilbyr blant anna grønnereiser, bussutleige og gruppereiser. 

 

Setesdalsmuseet Setesdalsmuseet tilbyr ei 100 år gamal historie. Det er frøst og fremst eit kulturhistorisk museum.

 

Sølvgarden Hotel & Feriesenter Sølvgarden Hotell og Feriesenter ligg midt i dalen og er ei familiebedrift som har fleire familiemedlem i jobb både på hotellet og på sylvverkstaden. 

 

Hovden Fjellstoge Hovden fjellstoge ligg øverst i Setesdal, 850 m.o.h., og er eit flott utgangspunkt for minnerike dagar på fjellet. 

 

Hovden alpinsenter Hovden alpinsenter er Sørlandets største skianlegg med 33 løyper, 2 heiser og 5 skitrekk fordelt på tre områder. 

 

Brokke.com Brokke er ein heilårsdestinasjon med store turmuligheiter. 5 mil med oppkjørte langrennsløyper. Brokke Alpin har 6 nedfarter og 4 heiser, ein stolheis og eit barneband. I området er der fire toppturar som er merka, i tillegg til fleire turar merka av DnT.

 

Bykle Hotell Bykle Hotell ligg sentralt i Bykle, 26 km frå Hovden. Bykle hotell tilbyr overnatting, konferanse, restaurant, bakeri, bar og andre aktivitetar. 

 

Hovden Høyfjellsenter Hovden Høyfjellsenter tilbyr frittliggende hytter langs elva Otra. Hyttene ligg som eit godt utgangspunkt for korte og lengre turar. 

 

Trollaktiv Trollaktiv er en helårsdestinasjon med actionfylte opplevelser. Rafting og klatrepark er noe av det som tilbys.

 

Hornnes Camping Hornnes Camping ligger i rolige og vakre omgivelser. Badestrand, fiskemuligheiter, båtutleige og naturopplevelser er noko av det som tilbys. 

 

Setesdal Shop Kortreiste produkt, overnatting og tenester i Setesdal, samla på ein plass.

 

Revsnes Hotell Revsnes Hotel har i dag 53 rom og 108 sengeplasser, restaurant, to barer og pub. Konferanseavdelingen har kapasitet til flere enn 200 personer og de har selskapslokale for inntil 100 gjester. 

 

Aktive Fredsreiser Aktive fredsreiser formidler tematurar og dokumentasjonsreiser. 

 

Hovden Badeland Hovden Badeland kan friste med sommertemperatur i lufta og 30 gode varmegrader i vatnet heile året.

 

Dølen Hotel Dølen hotel ligg kun 200 meter frå Evje sentrum. Hotellet ligg idyllisk plassert med strandlinje mot elva Otra. 

 

Brokkestøylen Ein koseleg støyl midt mellom hyttefelta i Brokke. På Brokkestøylen kan du setje opp telt, plassere bubilen eller leige campinghytte. I kafèen serverer dei mat med fokus på sunne, kortreiste råvarer og orinialitet. 

 

Ose Turistheim Ose Turistheim har overnatting og tradisjonsmat. Ein kan leige turistheimen til workshop, kurs og anna event. 

 

Helle camping/Via Ferrata Straumsfjellet og Helle Camping ligg på Helle, i Valle kommune. Her kan du både fiske, bade og padle. Du kan få kjøpt jordbær og honning, og der er kiosk med enkel servering. Ein kan også utfordre seg sjølv med ein tur i Noregs lengste og tøffaste Via Ferrata. 

 

Neset Camping Neset Camping er ein god 4-stjerners plass på 80 mål stort område. 

 

Hasla A/S Hasla A/S er ei familiebedrift som har sylvverkstad og butikk i Valle. 

 

Inger Lise Stulien Song og tradisjon på dialekt og nynorsk er noko av det som kjenneteiknar Inger Lise Stulien sin musikk.

 

Bratt - viavalle.no Spektakulære naturopplevingar som sportsklatring, klatre i via ferrata i Nomelandsfjellet, rappelering ved Reiårsfossen, toppturar og frikøyring.

 

Nordibø Nordibø Landhandel var eit knutepunkt i Valle-bygda i mange år. Kafè og butikk.

 

Uppistog Gard Her får du kjekjøt, gris, ost og fleire eigenproduserte produkter.  

 

Halleland Gard Ekte gardshonning frå Setesdal.

 

Odden Camping Hytter, leiligheiter og camping i vakker natur. Odden Vertshus har servering av mat og drikke. Oddenhagen er ein visningshage. Leikeplass, badeplass og naturbaserte opplevingar.

 

Har du spørsmål kring medlemskap i Visit Setesdal, og kva det betyr for din verksemd? Ta gjerne kontakt med Roy Bakke!

 

 

Partnerpriser og kategorier

Kategori 1 Overnatting og aktivitetsbedrifter kr 10.000
Kategori 2 Restaurant, kafe og handelsnæring kr 5.000
Kategori 3 Håndverker, grunneier, diverse kr 2.000

Samarbeidsavtale mellom bedrift og Visit Setesdal